Jimmy Dean Cârnați Brânză Bile

Jimmy Dean Cârnați Brânză Bile
Nevoie de un דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Bilele de brânză cu cârnați Jimmy Dean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 72 de porții cu 75 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 420 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jimmy Dean Cârnați Brânză Bile, Jimmy Dean Cârnați Umplutura, și Bile De Brânză De Cârnați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Combinați toate ingredientele într-un bol mare de amestecare; se amestecă bine. Formați în bile de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați pe o foaie de copt ung; coaceți 18-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Scoateți din cuptor; se răcește cu 5 minute înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți cu furci de cocktail sau scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista