Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Jill ' s Cherry Crisp. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 441 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, scorțișoară măcinată, ovăz de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Crisp, Cherry Crisp, și Cherry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați zahărul brun, făina, ovăzul, untul și scorțișoara împreună într-un bol până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec în fundul unei tigaie de 8x8 inci; deasupra cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cireșe
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Combinați apa, zahărul alb, amidonul de porumb și extractul de vanilie într-o cratiță; aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand zaharul este dizolvat si siropul este limpede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr
Amidon De Porumb
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă sirop peste cireșe; se acoperă cu amestecul rămas de zahăr brun-ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cireșe
Sirop
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumeneste și umplutura de cireșe se fierbe, 30 până la 35 de minute.