Jigglers de Paște coșuri de Crăciun
Paste JIGGLERS coșuri de la un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 16 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, nucă de cocos baker ' s Angel flake, gelatină jell-o și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcake Coșuri De Paște, Ou JIGGLERS tort de partid Tulip buchet, și Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată se amestecă cel puțin 3 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă uniform în 12 căni medii de brioșă pulverizate cu spray de gătit.
La frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm. Dip jos de cupe în apă caldă 15 sec.
Scoateți JIGGLERS din cupe; așezați fiecare vas mic de desert presărat cu nucă de cocos colorată pentru a semăna cu coșul. Faceți un mâner pentru fiecare coș introducând licorice în gelatină.
Așezați boabele de jeleu uniform în jurul coșurilor.