Jicama Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 375 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de miere, ulei de canolan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Jicama Slaw, Jicama Slaw, și Jicama Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați jicama, varza și morcovii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul, pudra de ancho, mierea și uleiul într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de var peste amestecul de jicama și se aruncă pentru a se acoperi bine. Îndoiți coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Jicama
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.