Jhinga Nisha (creveți în șofran, nuci de caju și sos de migdale!)

Jhinga Nisha (creveți în șofran, nuci de caju și sos de migdale!)
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Jhinga Nisha (creveți în șofran, nuci de caju și sos de migdale!) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 233g de proteine, 170g de grăsime, și un total de 2724 calorii. Pentru $26.22 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cardamomi, coriandru, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: miel Korman intr-un sos de migdale-sofran, Creveți, Maioneză De Șofran Și Ierburi Mixte Pentru Bebeluși, și Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide) pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Revista