Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura de porc umplută de Jenn și legumele ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 6848 calorii, 460g de proteine, și 171g de grăsime fiecare. Pentru $ 44.5 pe portie, această rețetă acoperă 90% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 53 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, ulei de măsline, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Încercați Friptură De Porc Cu Legume (Crock-Pot), Friptură De Porc Umplute Cu Fructe, și Umplute coroana friptură de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cu un prosop de bucătărie sau prosoape de hârtie, uscați friptura. Întoarceți partea de grăsime prăjită în sus. Cu un cuțit de decojit, tăiați fante adânci între fiecare coastă. Umpleți fiecare fantă cu spanac și ananas uscat. Înfășurați friptura cu sfoară de măcelărie pentru a ține carnea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Uscat
1,5 Kg De Lengua De Res
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Într-un castron mare, amestecați împreună rozmarin, pătrunjel, condimente de pasăre, usturoi, praf de usturoi, praf de ceapă, sare, piper crăpat, unt și 1 1/2 linguri ulei. Frecați jumătate din amestec peste friptură și în interiorul fantelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ardei Crăpat
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți 1 1/2 linguri ulei la foc mare. Căutați friptura, transformându-se în maro pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire cu partea grasă în sus; împrăștiați morcovi, cartofi și ceapă în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă amestecul de frecare rămas peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Prăjiți, neacoperit, într-un cuptor preîncălzit timp de 2 1/2 ore, până când temperatura internă a fripturii citește 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Îndepărtați friptura, acoperiți cu un cort din folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 20 de minute până la 1/2 oră pentru a asigura umezeala. Feliați de-a lungul fiecărei coaste și serviți cu sos de tigaie.