JELL-O desert triplu cu fructe de padure
Această rețetă face 15 porții cu 162 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., JELL-O desert triplu de fructe de pădure ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Desert cu boabe de gelatină JELL-O, Desert Cu Budincă Triplă Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Desert Festiv Cu Budincă Triplă Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați coaja de lămâie și sucul; se amestecă bine. Amestecați ușor toppingul biciuit. Pune deoparte.
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată într-un castron mare 2 minute până se dizolvă complet.
Adăugați gheață; se amestecă până când gelatina se îngroașă ușor.
Îndepărtați orice gheață netopită.
Adăugați fructe de pădure; se amestecă bine.
Se toarnă jumătate din amestecul de gelatină peste tort. Lingura crema de branza de umplere uniform peste stratul de gelatină. Se acoperă cu amestecul de gelatină rămas.
Dați la frigider 1 oră sau până când este setat. Păstrați desertul rămas la frigider.