Jell-O cremoasa OX JIGGLERS OX

Jell-O cremoasa OX JIGGLERS OX
Cremoase JELL-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O fără gluten rețetă cu 50 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de ouă jigglers mucegai de ou, lapte, aromă de ciocolată budincă instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou), Cremă De Zmeură Jell-O Parfaits, și Paste cremos Jell-O JIGGLERS.

Instrucțiuni

1
Ștergeți interiorul ambelor părți ale mucegaiului de ou și de-a lungul jantelor ușor cu ulei, folosind un prosop de hârtie. (Sau, spray mucegai ușor cu spray de gătit.) Închideți mucegaiul, potrivind jantele jumătăților de ou. Strângeți fiecare dintre cele 6 jumătăți individuale de ou împreună până când fiecare dintre cele 6 ouă este bine sigilat. Inspectați fiecare ou pentru a vă asigura că este închis și sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Așezați mucegaiul, umpleți-l în sus, pe tavă.
3
Se amestecă apa clocotită în amestec de gelatină uscată în castron mare cel puțin 3 min. până la dizolvarea completă. Se răcește 30 min. la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați amestec uscat de budincă. Bateți cu biciul de sârmă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se adaugă în gelatină; se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se toarnă în ceașcă de măsurare cu gura de scurgere. Imediat se toarnă în mucegai prin umplere găuri până când fiecare ou este umplut doar la partea de sus a formei de ou. (Orice amestec de gelatină rămas poate fi turnat într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
La frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm. Deschideți mucegaiul folosind un cuțit plat plictisitor pentru a prinde ușor între jumătățile fiecărui ou. (Nu trageți de mâner.) Întoarceți mucegaiul și agitați ușor pentru a desface ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Dip partea de jos a tigaie pătrat în apă caldă 15 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se taie gelatina în forme decorative cu tăietori cookie, având grijă să taie tot drumul prin gelatină la partea de jos a tigaie. Ridicați formele de gelatină din tigaie. Rezervați resturi pentru gustări. Depozitați ouăle rămase, decupajele de gelatină și resturile într-un recipient bine acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane RuntsBomboane Runts
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista