Jell-O cremoasa OX JIGGLERS OX
Cremoase JELL-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O fără gluten rețetă cu 50 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de ouă jigglers mucegai de ou, lapte, aromă de ciocolată budincă instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou), Cremă De Zmeură Jell-O Parfaits, și Paste cremos Jell-O JIGGLERS.
Instrucțiuni
Ștergeți interiorul ambelor părți ale mucegaiului de ou și de-a lungul jantelor ușor cu ulei, folosind un prosop de hârtie. (Sau, spray mucegai ușor cu spray de gătit.) Închideți mucegaiul, potrivind jantele jumătăților de ou. Strângeți fiecare dintre cele 6 jumătăți individuale de ou împreună până când fiecare dintre cele 6 ouă este bine sigilat. Inspectați fiecare ou pentru a vă asigura că este închis și sigilat.
Așezați mucegaiul, umpleți-l în sus, pe tavă.
Se amestecă apa clocotită în amestec de gelatină uscată în castron mare cel puțin 3 min. până la dizolvarea completă. Se răcește 30 min. la temperatura camerei.
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestec uscat de budincă. Bateți cu biciul de sârmă 1 min.
Se adaugă în gelatină; se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Se toarnă în ceașcă de măsurare cu gura de scurgere. Imediat se toarnă în mucegai prin umplere găuri până când fiecare ou este umplut doar la partea de sus a formei de ou. (Orice amestec de gelatină rămas poate fi turnat într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci).
La frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm. Deschideți mucegaiul folosind un cuțit plat plictisitor pentru a prinde ușor între jumătățile fiecărui ou. (Nu trageți de mâner.) Întoarceți mucegaiul și agitați ușor pentru a desface ouăle.
Dip partea de jos a tigaie pătrat în apă caldă 15 sec.
Se taie gelatina în forme decorative cu tăietori cookie, având grijă să taie tot drumul prin gelatină la partea de jos a tigaie. Ridicați formele de gelatină din tigaie. Rezervați resturi pentru gustări. Depozitați ouăle rămase, decupajele de gelatină și resturile într-un recipient bine acoperit în frigider.