Jell-O cremoasa OX JIGGLERS OX

Jell-O cremoasa OX JIGGLERS OX
Cremoase JELL-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O fără gluten rețetă cu 50 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de ouă jigglers mucegai de ou, lapte, aromă de ciocolată budincă instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou), Cremă De Zmeură Jell-O Parfaits, și Paste cremos Jell-O JIGGLERS.

Instrucțiuni

1
Ștergeți interiorul ambelor părți ale mucegaiului de ou și de-a lungul jantelor ușor cu ulei, folosind un prosop de hârtie. (Sau, spray mucegai ușor cu spray de gătit.) Închideți mucegaiul, potrivind jantele jumătăților de ou. Strângeți fiecare dintre cele 6 jumătăți individuale de ou împreună până când fiecare dintre cele 6 ouă este bine sigilat. Inspectați fiecare ou pentru a vă asigura că este închis și sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați mucegaiul, umpleți-l în sus, pe tavă.
3
Se amestecă apa clocotită în amestec de gelatină uscată în castron mare cel puțin 3 min. până la dizolvarea completă. Se răcește 30 min. la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestec uscat de budincă. Bateți cu biciul de sârmă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se adaugă în gelatină; se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă în ceașcă de măsurare cu gura de scurgere. Imediat se toarnă în mucegai prin umplere găuri până când fiecare ou este umplut doar la partea de sus a formei de ou. (Orice amestec de gelatină rămas poate fi turnat într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
La frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm. Deschideți mucegaiul folosind un cuțit plat plictisitor pentru a prinde ușor între jumătățile fiecărui ou. (Nu trageți de mâner.) Întoarceți mucegaiul și agitați ușor pentru a desface ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Dip partea de jos a tigaie pătrat în apă caldă 15 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se taie gelatina în forme decorative cu tăietori cookie, având grijă să taie tot drumul prin gelatină la partea de jos a tigaie. Ridicați formele de gelatină din tigaie. Rezervați resturi pentru gustări. Depozitați ouăle rămase, decupajele de gelatină și resturile într-un recipient bine acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista