JELL-O, amestec de fructe

JELL-O, amestec de fructe
JELL-O amestec de fructe este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit fără bici, apă, gelatină jell-O și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-faceți o salată răcoritoare Jell-O adăugând câteva ingrediente extran, JELL-O cu mucegai de fructe, și Batoane cu fructe JELL - O.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată într-un castron mediu de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă în tigaie pătrată de 9 inci. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați gelatina în cuburi de 1/2 inch; lingură uniform în 6 feluri de desert. Completați fiecare cu 1/3 cană de fructe și 2 linguri. din toppingul biciuit chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista