Jeleu De Cidru

Jeleu De Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de cidru. O porție conține 101 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cidru de mere nefiltrat, pectină de fructe pudră, bomboane fierbinți și zahăr. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Încearcă Jeleu De Cidru De Mere Caramel, Gogoși glazurate cu unt de arahide și jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu glazură de jeleu de mere dulce Ball ' s jelly Maker pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ceainic mare, combinați cidrul, hotele roșii și pectina. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Roșii De ScorțișoarăBomboane Roșii De Scorțișoară
PectinăPectină
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
2
Adăugați zahăr și reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Scoateți de pe foc; îndepărtați orice spumă. Îndepărtați cu grijă jeleul fierbinte într-un borcan sterilizat fierbinte, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Echipamente

DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista