Jeleu De Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de cidru. O porție conține 101 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cidru de mere nefiltrat, pectină de fructe pudră, bomboane fierbinți și zahăr. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Încearcă Jeleu De Cidru De Mere Caramel, Gogoși glazurate cu unt de arahide și jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu glazură de jeleu de mere dulce Ball ' s jelly Maker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ceainic mare, combinați cidrul, hotele roșii și pectina. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des.
Adăugați zahăr și reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Scoateți de pe foc; îndepărtați orice spumă. Îndepărtați cu grijă jeleul fierbinte într-un borcan sterilizat fierbinte, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă clocotită.