Jeleu De Ardei Roșu-Mușcături De Brie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați jeleu de ardei roșu-mușcături de Brie. Această rețetă face 15 porții cu 108 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, brânză brie, coji de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie La Cuptor Cu Jeleu De Piper, Brie la cuptor cu ceapă caramelizată și jeleu de ardei, și Jeleu de Brie la cuptor și ardei roșu învelit în patiserie Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați mini coji de patiserie phyllo, pe o foaie de copt.
Tăiați brânza Brie, în 30 de bucăți foarte mici. Lingură rotunjită 1/4 linguriță jeleu de ardei roșu în fiecare coajă; se acoperă cu brânză.
Coaceți tartulele 5 până la 6 minute sau până când brânza este topită.