Jeleu De Ardei

Jeleu De Ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleul de ardei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de suc de mere, colorant alimentar, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Jeleu De Ardei, Jeleu De Ardei, și Jeleu De Ardei.

Instrucțiuni

1
Așezați jalapeno, jumătate din ardeii verzi și jumătate din oțet într-un blender sau robot de bucătărie; piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare. Puree rămase ardei verzi și oțet;adăugați la castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați suc de mere; se amestecă bine. Acoperiți și răciți peste noapte. Se strecoară prin mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Măsurați 4 căni de suc într-un cuptor olandez (adăugați apă dacă este necesar pentru a face 4 căni). Se amestecă pectina și sarea; aduceți la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
PectinăPectină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați zahăr; reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
6
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista