Jeleu De Afine-Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de afine-piper. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 72 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, măr Granny smith, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu De Afine-Piper, Jeleu De Afine-Piper (Fierbinte), și Jeleu de ardei iute de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți afine proaspete, jeleu, măr, zahăr, apă și ardei roșu zdrobit la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând des. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând des, 10 până la 15 minute sau până când afinele încep să apară și amestecul începe să se îngroașe.
Se ia de pe foc și se amestecă afine uscate îndulcite. Se răcește complet (aproximativ 45 de minute).
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă și se răcește cu 8 ore înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.