Reteta Jeanie ' s Falafel ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 32 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 325 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper crăpate, fasole garbanzo, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Jeanie ' s Falafel, falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, și Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea garbanzo într-un castron mare. Se amestecă ceapa, usturoiul, cilantro, pătrunjelul, chimenul, turmericul, praful de copt, pesmetul, sarea și piperul. Nu vă fie teamă să vă folosiți mâinile. Formați amestecul în bile de 1 1/2 inch; ar trebui să obțineți 18 până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri De Ulei Vegetal
Turmeric
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Dacă amestecul nu se menține împreună, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 375 grade F (190 grade C). Aruncați cu grijă bilele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc. Dacă nu aveți o friteuză adâncă, încălziți uleiul într-o tigaie adâncă grea la foc mediu-mare. Este posibil să fie nevoie să reglați ușor căldura după primul cuplu de falafeli și asigurați-vă că vă întoarceți frecvent, astfel încât să se rumenească uniform.