Reteta Jeanie ' s Falafel ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 32 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 325 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper crăpate, fasole garbanzo, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Jeanie ' s Falafel, falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, și Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea garbanzo într-un castron mare. Se amestecă ceapa, usturoiul, cilantro, pătrunjelul, chimenul, turmericul, praful de copt, pesmetul, sarea și piperul. Nu vă fie teamă să vă folosiți mâinile. Formați amestecul în bile de 1 1/2 inch; ar trebui să obțineți 18 până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Lapte Rece, Pentru Servire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Turmeric
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Dacă amestecul nu se menține împreună, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 375 grade F (190 grade C). Aruncați cu grijă bilele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc. Dacă nu aveți o friteuză adâncă, încălziți uleiul într-o tigaie adâncă grea la foc mediu-mare. Este posibil să fie nevoie să reglați ușor căldura după primul cuplu de falafeli și asigurați-vă că vă întoarceți frecvent, astfel încât să se rumenească uniform.