Jammy nucă de cocos nalbe durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr tos auriu, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 5%. Rețete similare includ Daring Baker Nalbe și cookie-uri Milan, Ferestre Jammy, și Jammy Chicken.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți untul, zahărul, oul și vanilia împreună cu un vârf de sare până se omogenizează. Îndoiți făina și nuca de cocos pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Pe o suprafață făinoasă, modelați aluatul într-o rundă, apoi rulați până la grosimea unei monede de 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați în runde folosind un tăietor de 6 cm. Ridicați pe foi de copt, apoi coaceți timp de 14 minute până devin aurii. Se răcește câteva minute, apoi se transferă într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a sandwich biscuiții, așezați jumătate pe o foaie de copt, sub partea în sus. Puneți gem de linguriță pe fiecare, acoperiți cu o bucată de marshmallow, apoi coaceți timp de 2 minute sau până când tocmai s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor, apoi acoperiți rapid cu ceilalți biscuiți, apăsând în jos, astfel încât marshmallow-ul să le lipească și să se scurgă. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți nuca de cocos și gemul rămas pe farfurii, înmuiați marginile în gem, apoi rulați în nucă de cocos. Se va păstra într-o cutie etanșă până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru nalba de nucă de cocos. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.