Jamie ' S Marea Britanie-legume prăjite Vindaloo

Jamie ' S Marea Britanie-legume prăjite Vindaloo
Jamie Marea Britanie prăjită legume Vindaloo ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 955 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați niște iaurt natural, ceapă, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul natural, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Crock Pot - Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow, vindaloo cu ciuperci , cum se face vindaloo cu ciuperci goan, și Prăjituri grozave cu ciocolată din Marea Carte a lui David Lebovitz O.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele de pastă, cu excepția frunzelor de coriandru, într-un lichidator și fluierați până se omogenizează, apoi răzuiți într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toacă aproximativ roșiile și se adaugă la lichidator, se condimentează bine, apoi se blitz până se omogenizează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 200 buc. c / 400 buc. F / gaz 6.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o tigaie mare de tip caserol, aruncați floretele de conopidă și ceapa cu jumătate din pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Pastă De CurryPastă De Curry
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați 600 ml (1 halbă) de apă și prăjiți timp de 40 de minute, amestecând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
După 40 de minute, mutați cu grijă tigaia fierbinte din cuptor în plită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scurgeți și adăugați nautul, împreună cu bulionul și roșiile blitzed și fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Mash de câteva ori pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Adăugați legumele delicate (porumb, mazăre, fasole și spanac) pentru ultimele 3 minute de gătit, apoi gustați și corectați condimentul. Marmură prin câteva bucăți de iaurt, împrăștiați peste coriandrul rezervat și ardeiul iute proaspăt tocat (lăsați semințele la foc suplimentar), apoi luați direct la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Se servește cu orez pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista