Jambalaya Mix
Jambalaya Mix este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 121 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, praf de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 40%. Încercați Amestec De Condimente Sazon De Casă, Amestec De Tort Alb De Casă, și Se Amestecă Și Se Potrivesc Quesadillas Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele; depozitați într-un recipient etanș.
Notă: am folosit orezul convertit al unchiului Ben.
Se amestecă, 3 căni de apă și 1 (8 uncii) poate sos de roșii la fiert într-un cuptor olandez. Se amestecă 1 cană de pui fiert tocat și 1 cană de șuncă gătită tocată sau cârnați afumați. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Santiago Ruiz Albarino Blend cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Santiago Ruiz Albarino Blend]()
Santiago Ruiz Albarino Blend
Clar și galben strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena cu lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea de piatră umedă pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.