Jambalayan II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 434 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cârnați, roșii, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul și cârnații într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când puiul este opac și cade din os, 45 de minute. (De obicei fac asta cu o seară înainte și dau la frigider pentru a degaja grăsimea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cârnați
Apă
Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți puiul și cârnații, rezervând bulion. Shred pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cârnați
Bulion
3
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ardeiul gras, ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, adăugând bulion de pui rezervat, dacă este necesar. Se amestecă roșiile, pudra de chili, sosul de piper, cayenne, Worcestershire și frunzele de dafin; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Supă De Pui
Piper Cayenne Măcinat
Sos Fierbinte
Ardei Gras
Frunze De Dafin
Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Amestecați puiul mărunțit, cârnații și pasta de roșii în legumele condimentate. Continuați să fierbeți până când aroma este la fel de picantă pe cât doriți, adăugând lichid rezervat după cum este necesar pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Pasta De Tomate
Legume
Cârnați
5
Se amestecă 1 cană de lichid rezervat cu orezul. Se fierbe 20 de minute, până când orezul este fraged.
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca pentru Jas del Salnes Leiranan Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.