Jambalaya De Pui
Reteta de pui Jambalaya ar putea satisface pofta ta Cajun în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cârnați de curcan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jambalaya De Pui, Pui Jambalayan II, și Jambalaya De Pui.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă ușor acoperită cu spray de gătit, sotati puiul timp de 2-3 minute sau până când puiul nu mai este roz. Se amestecă următoarele 10 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când este încălzit.
Se amestecă roșiile; acoperiți și fierbeți 10 minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute. Aruncați frunza de dafin.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino
Sauvignon Blanc, vin roșu și Albarino sunt alegerile mele de top pentru Jambalaya. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu conținut scăzut de alcool, vor completa căldura din mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Faire la Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Faire la Fete Cremant de Limoux]()
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir