Jalepeno Usturoi Tilapia

Jalepeno Usturoi Tilapia
Jalepeno usturoi Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 704 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de paste angel hair, margerine, roșii roma și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina albă, puteți urma acest fel principal cu Tartă cu Mousse de căpșuni și ciocolată albă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Usturoi Planta Tilapia, Tilapia Cu Usturoi De Lămâie, și Tilapia cu usturoi și lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista