Jalapeno-porumb de var pe știulete
Jalapeno-Lime Corn on the Cob este o garnitură Americană. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 229 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 911 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pâine, ardei iute, boia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de mare. Jalapeno-porumb de var pe știulete, Ardei iute la grătar-porumb Lime pe știulete, și Porumb la grătar pe știuleț cu ardei iute-unt de lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați untul, varul, jalapeno, usturoiul și boiaua în robotul de bucătărie și procesați pulsul până se omogenizează.
Așezați pe hârtie cerată sau plastic și rulați.
Se pune la congelator până este gata de servit.
Gatiti porumbul fierband, aburind sau la gratar.
Tăiați discurile de unt și frecați-le pe porumb, cuibărind untul într-o felie de pâine pentru a-l aplica pe porumbul fierbinte. Condimentează urechile cu sare (și luptă-te pentru felia de pâine fierbinte cu unt!)