Jack ' s Brunswick Stew

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Jack ' s Brunswick Stew. Această rețetă face 16 porții cu 243 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc boston butt, piper cayenne măcinat, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brunswick Stew, Brunswick Stew, și Brunswick Stew.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați carnea de porc și puiul într-un vas de 1 1/2 galon cu suficientă apă pentru a acoperi. Gatiti la foc mic mediu timp de 2 ore, sau pana cand carnea este foarte frageda, degresand ocazional.
Scoateți carnea într-un castron și rezervați stocul. Între timp, într-un vas mare separat, faceți același lucru cu carnea de vită.
Scoateți carnea de vită și aruncați bulionul.
Așezați cartofii într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și fierbeți până se înmoaie.
Îndepărtați și aruncați oasele și pielea din toată carnea gătită, îndepărtați-o sau tăiați-o în bucăți și procesați-o într-un robot de bucătărie sau mașină de tocat carne până la măcinat. Pune 2 halbe de carne de porc rezervate și pui stoc într-o oală stoc 1 1/2 galon, rezerva restul pentru o altă utilizare.
Adăugați carnea măcinată în stoc. Se dizolvă ardeiul negru și ardeiul cayenne în 1 lingură de apă și se adaugă în tocană.
Adăugați la ceapă și roșii la robotul de bucătărie, procesați bine și adăugați-l în amestecul de carne cu ketchup și sos Worcestershire. Procesați în robotul de bucătărie cartofii fierți, apoi adăugați la tocană, amestecând până când se îndepărtează bucățile. Se amestecă sarea. În acest moment, tocană ar trebui să fie soupy nu apos. Dacă tocanita este prea groasă pentru a se amesteca ușor cu o spatulă plată sau cu un turnător de clătite, subțiați-o ușor cu carne de porc și pui mai rezervate. Gatiti timp de 30 de minute, amestecand constant.
Puree și adăugați porumbul, apoi continuați să gătiți tocanul la foc foarte mic timp de 1 oră, amestecând des și răzuind fundul vasului de stoc cu o spatulă plată sau un turnător de clătite pentru a evita arderea.