Jack-O ' - Lantern

Jack-O ' - Lantern
Nevoie de o garnitură fără lactate? Jack-O ' - Lantern ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 73 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână con de înghețată de vafe, fondant, zahăr decorativ și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Jack-O ' - Lantern, Cookie-uri Jack-O' - Lantern, și Jack-O ' - lanternă murdar Joe plăcintă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți ușor fundul fiecărei tigaie, apoi tapetați-l cu hârtie cerată sau hârtie pergament și ungeți ușor și făinați fundul și părțile laterale. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți prăjiturile până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 de minute. Răciți prăjiturile complet în tigăile de pe rafturile de răcire și apoi întoarceți-le pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
2
În timp ce prăjiturile se răcesc, transferați 1 cană de glazură într-o cană de măsurare din sticlă. Nuanțează-l Verde (vezi sfaturile de decorare). Nuanțați restul de glazură portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Folosind o spatulă offset, întindeți un strat subțire de glazură portocalie pe suprafața plană a 1 tort. Inversați al doilea tort deasupra primului, unind suprafețele plane ale ambelor cupole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4
Transferați tortul asamblat pe baza de carton, dacă utilizați, sau o farfurie de tort. Acoperiți tortul complet cu restul de glazură portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
BazaBaza
5
Pentru a face indentări ale coastelor așa cum se arată în fotografie, țineți un pai de plastic pe tort, curbându-l de jos în sus. Ridicați-l, repoziționați-l și apăsați din nou. Repetați în jurul tortului. (Incizați ușor coastele cu o frigăruie dacă nu aveți paie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
FrigaruiFrigarui
6
Pentru tulpină, inversați conul de înghețată și, folosind o spatulă curată, acoperiți-l cu glazura verde; adăugați mai multă glazură în partea de sus pentru a da tulpinii un vârf curbat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați tulpina pe vârful tortului.
8
Montați o pungă de decorare cu un cuplaj și vârful frunzei; adăugați 1 cană de glazură verde în pungă. Referindu-ne la fotografie, țeavă mai multe frunze în jurul bazei tulpinii. Țineți punga într-un unghi lângă tulpină. Strângeți niște glazură, permițându-i să se ventileze într-o bază largă, apoi reduceți presiunea și trageți încet vârful, ridicându-vă ușor, pentru a forma un punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BazaBaza
9
Scoateți vârful frunzei și înlocuiți-l cu vârful rotund. Țese de țeavă în jurul tulpinii și frunzelor.
10
Așezați vârful acolo unde doriți să înceapă tendrilul. Folosind o presiune uniformă, stoarceți niște glazură și mutați vârful pentru a desena tendrilul. Eliberați presiunea și ridicați vârful atunci când tendrilul are lungimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
11
Folosind un sucitor, rulați fondantul la 1/8 inch grosime. Referindu-vă la fotografie și folosind un cuțit mic și ascuțit, decupați caracteristicile. Pentru ochi, tăiați 2 triunghiuri de aproximativ 1 1/2 inci lățime la bază și 1 1/2 inci înălțime în centru. Pentru nas, tăiați un alt triunghi puțin mai mic decât ochii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
BazaBaza
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
12
Tăiați zâmbetul pentru a fi de aproximativ 4 inci de la vârf la vârf. Puteți desena mai întâi un model de hârtie dacă doriți.
13
Întindeți zahărul negru pe o farfurie mică (suficient de mare pentru a ține zâmbetul) folosind partea din spate a lingurii. Apăsați fiecare decupaj în zahăr și apoi inversați decupajul acoperit pe dovleac pentru a forma fața, apăsând-o în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DovleacDovleac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
14
Transferați tortul în vasul de servire dacă nu ați făcut-o deja.
1
* Alegeți-vă culorile: cele mai bune coloranți alimentari de utilizat sunt soiurile de gel și pastă; tipul lichid vine în mai puține culori și aveți nevoie de mult mai mult decât de gel sau pastă pentru a obține aceeași intensitate a nuanței. Dacă doriți să amestecați o culoare personalizată, amestecați gel cu gel, pastă cu pastă sau lichid cu lichid. Culoarea gelului vine într-o sticlă cu un vârf de stoarcere; pur și simplu stoarceți picături de culoare. Culoarea pastei vine într-un borcan mic; este mai concentrat decât gelul și aveți nevoie de mai puțin din el. Folosiți o scobitoare sau vârful unei spatule offset pentru a adăuga o "picătură" de culoare pastă la glazură. • Pentru a nuanța glazura, adăugați câteva picături de culoare, amestecați bine, apoi adăugați și amestecați mai multă culoare câte o picătură până când se atinge intensitatea dorită. • Pentru a umple o pungă de patiserie cu glazură sau glazură, montați mai întâi un cuplaj și un vârf pe pungă. Apoi pliați în jos aproximativ 2 inci la capătul deschis. Prindeți punga sub secțiunea pliată (sau sprijiniți-o într-un pahar mic) și umpleți punga pe jumătate plină cu glazură. Desfaceți punga și răsuciți partea superioară, forțând glazura în jos în vârf.• Puteți folosi frunze de bomboane verzi gata făcute și corzi de bomboane verzi în loc de virici dacă nu doriți să pipeți glazura. * În loc să folosiți fondant pentru caracteristici, puteți rula gumdrops negre între foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
Picături De GumăPicături De Gumă
Glazură FondantăGlazură Fondantă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Sac De PatiserieSac De Patiserie
ScobitoriScobitori
2
Retipărit cu permisiunea de la prăjituri pentru copii de Matthew Mead Cărți cronice din 2008
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiedMied
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista