Jacheta de cartofi cu sos de Bacon, ciuperci și piper

Jacheta de cartofi cu sos de slănină, ciuperci și piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 812 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, roșcat, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Steaks Stockyard Cu Sos De Ciuperci Și Piper, și Mușchi de top cu coajă de piper cu sos de cremă de ciuperci.
Instrucțiuni
Cartof: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. înțepați cartofii cu o furculiță și coaceți până la moale, aproximativ 1 oră.
Se sotează slănina, se adaugă ciupercile cu buton și se gătește până se rumenesc.
Se toarnă coniac mai întâi într-o cană de măsurare (pentru siguranță) și apoi în tigaie și se aprinde cu grijă cu un chibrit lung. După ce alcoolul arde și flacăra a murit, amestecați boabele de piper. Se amestecă smântâna și se încălzește, fără a fierbe. Sare și piper, după gust.
Tăiați cartofii copți deschiși. Se acoperă fiecare cu o lingură de unt, apoi se acoperă generos cu sos.