Iubitorii de brânză 5 brânză Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1238 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 21 de fani. Dacă aveți la îndemână pesmet, făină, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Pizza Cu Trei Brânzeturi (Pentru Iubitorii De Brânză), și Cea mai bună brânză vegană Mac N' .
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare. Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.
5
Într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală grea, sotează slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
7
Călește ceapa în picăturile de slănină până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ceapă
8
Adăugați cele 5 linguri de unt în amestecul de ceapă și topiți untul amestecând cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
9
Folosind un tel, adăugați făina și amestecați constant până se amestecă bine cu grăsimea făcând un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Bateți muștarul. Adăugați treptat laptele și smântâna bătând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Adăugați cimbru, frunze de dafin și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
Sare
12
Lăsați să fiarbă și amestecați frecvent timp de 15 minute.
13
Strecurați amestecul de lapte fierbinte într-un vas metalic și aruncați solidele. Lucrând rapid, amestecați în 1 cană fontina, brânză albastră, 1/2 cană Gruyere, 1/2 cană cheddar alb, 1/2 cană parmezan, slănina rezervată și pătrunjel. Continuați să amestecați până când toată brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Albă
Brânză Albastră
Parmezan
Brânză Fontina
Gruyere
Pătrunjel
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați tăiței fierți în amestecul de brânză pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Brânză
15
Adăugați amestecul de tăiței în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
16
Se amestecă restul de brânză și pesmet împreună și se presară deasupra tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Paste
Brânză
17
Coaceți timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când clocotește și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Scoateți din cuptor când ați terminat și odihniți-vă 5 minute.