Italiană" Veggie Burger " Coace
Reteta Italiană" Veggie Burger " coace ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de măsline kalamatan, roșii conservate, hummus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma proteina din soia, puteți urma acest fel principal cu Brownie Aluat Peste Noapte Proteine Ovăz ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Italiană Veggie Coace, Cel Mai Bun Burger Vegetal, și Veggie Burger B. L. A. T pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, pe o farfurie mare cu microunde, burgerii cu microunde neacoperiți la 2 până la 3 minute, întorcându-se o dată, până se decongelează.
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ardeiul și ceapa; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe. Gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor.
Într-un castron mediu, amestecați pastele și hummusul până când sunt acoperite. În vasul de copt, stratificați jumătate din amestecul de paste, amestecul de legume și brânza; se acoperă cu burgeri. Repetați cu amestecul de paste rămas, amestecul de legume și brânza.
Presărați măsline uniform deasupra.
Acoperiți bine cu folie; coaceți 35 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când este încălzit.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.