Cioppino Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, suc de scoici, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nor Cal Cioppino 2, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, amestecați amestecul de sos, piureul de roșii și roșiile, ruperea roșiilor. Se amestecă ceapa, ardeiul gras, busuiocul și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Piure De Roșii
Ardei Gras
Amestec De Sos
Tomate
Ceapă
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când ardeiul gras este fraged. Se amestecă vinul. Se fierbe 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Vin
3
Aruncați orice scoică spartă sau deschisă (moartă). În oală mare sau ceainic, aranjați scoici și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă amestecul de roșii peste crustacee. Capac; se fierbe aproximativ 30 de minute sau până când creveții sunt roz și fermi. Aruncați scoicile nedeschise.