Italiană Cioppino

Italiană Cioppino
Cioppino Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, suc de scoici, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nor Cal Cioppino 2, Cioppino, și Cioppino.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, amestecați amestecul de sos, piureul de roșii și roșiile, ruperea roșiilor. Se amestecă ceapa, ardeiul gras, busuiocul și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Ardei GrasArdei Gras
Amestec De SosAmestec De Sos
TomateTomate
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când ardeiul gras este fraged. Se amestecă vinul. Se fierbe 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VinVin
3
Aruncați orice scoică spartă sau deschisă (moartă). În oală mare sau ceainic, aranjați scoici și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă amestecul de roșii peste crustacee. Capac; se fierbe aproximativ 30 de minute sau până când creveții sunt roz și fermi. Aruncați scoicile nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
TomateTomate
ScoiciScoici
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista