Ispita lui Jansson (Janssons Frestelse)

Ispita lui Jansson (Janssons Frestelse)
Tentația lui Jansson (Janssons Frestelse) necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 154 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, ceapă, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jansson Frestelse (tentația lui Jansson), Tentația lui Jansson (caserolă suedeză de cartofi și hamsii), și Ispita Patlagina.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți ceapa uniform pe fundul vasului de copt pregătit. Distribuiți uniform hamsii deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați cartofii deasupra hamsiilor, apoi turnați smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se amestecă pesmetul împreună cu untul topit, apoi se presărăîn partea de sus a cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Așezați pe o foaie de copt pentru a prinde orice cremă care face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii s-au înmuiat, crema s-a redus, iar vasul a devenit maro auriu intens, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista