Islandeză Ponnokukur
Islandeză Ponnokukur este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cardamom măcinat, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Islandez De Crăciun, Budinca De Orez Islandeză, și Sparanghel Islandez Și Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un bol mediu, cernem împreună făina, zahărul, praful de copt, sarea, cardamomul și nucșoara și le dăm deoparte. Într-un alt bol, bateți ouăle până se omogenizează. În viraje alternante, adăugați jumătate din amestecul de făină și jumătate din lapte în ouă, amestecând până se combină; repetați cu făina rămasă și laptele.
Se amestecă în cremă și vanilie.
Lăsați aluatul să stea 30 de minute, la frigider.
Preîncălziți o tigaie creponată la foc mediu-mare. Frecați cu un băț de unt pentru a acoperi ușor tigaia-untul trebuie să spumeze, dar nu să se rumenească. Rotiți 3 până la 4 linguri de aluat în tigaie, înclinând tigaia pentru a acoperi subțire și uniform întreaga suprafață. Când marginile devin aurii (după aproximativ 30 de secunde), întoarceți clătita cu o spatulă offset sau un server de plăcintă și rumeniți cealaltă parte. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe o farfurie mare, lăsând clătita pe farfurie. Repetați cu aluatul rămas.
Serviți imediat sau stivați clătitele cu un strat de pergament între fiecare. Pot fi învelite strâns în plastic și congelate sau utilizate în 2 zile (depozitate învelite la temperatura camerei).