Rețeta de vițel Involtini: Involtini toate Siciliana pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 498 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită nuci de pin, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și lămâie. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vitel Involtini, Involtini De Vițel Și Anghinare, și Rulouri de vițel (involtini) și Caponata.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Folosind un ciocan de bucătărie sau un satâr larg, bateți fiecare felie de vițel între 2 bucăți unse de hârtie cerată până când este subțire, dar nu ruptă, cu grosimea de aproximativ 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
3
Așezați fiecare piesă pe o suprafață de lucru rece. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună Pecorino, pesmet, pătrunjel, nuci de pin și coacăze plumpate, scurse până se omogenizează bine. Condimentați feliile de vițel cu sare și piper. Împărțiți amestecul de Pecorino între cele 8 bucăți de vițel, întinzându-l subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
Pecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Rulați vițelul strâns ca un burrito și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
5
Așezați 4 perechi de rulouri de vițel una lângă alta, la o distanță de 1/2 inch și frigăruiți-le cu 2 crenguțe de rozmarin pentru a produce 4 seturi. Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Grătiți până la fiert, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte și serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
6
Se servește cu salată de ierburi.
7
Combinați busuiocul și pătrunjelul într-un castron mare. Strângeți sucul de lămâi peste ierburi și presărați cu ulei de măsline extravirgin. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat