Involtini de carne de vită
Involtini de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, prosciutto, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Involtini di Melanzane, Vițel Involtini, și Steak Involtini.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul și sotati până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Se scoate de pe foc și se răcește ușor. Se amestecă parmezanul. Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Folosind 2 linguri pentru fiecare, împărțiți amestecul de morcovi între feliile de vită.
Rotiți feliile de vită pentru a închide umplutura, înfășurând în capete. Asigurați rulourile cu scobitori.
Încălziți uleiul rămas și lingura rămasă de unt în aceeași tigaie mare la foc mediu-mare. Dragați rulourile de vită în făină pentru a acoperi ușor.
Adăugați rulourile de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și amestecați pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați roșiile cu sucurile lor și frunza de dafin. Acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este gătită, aproximativ 5 minute.
Transferați rulourile de vită pe un platou.
Scoateți scobitorii, apoi acoperiți rulourile de vită cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați mazărea și prosciutto în sosul din tigaie și amestecați până când mazărea se încălzește și sosul se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Stropiți sosul peste rulourile de vită și serviți.