Inimi Romaine cu pansament grecesc
Reteta inimile Romaine cu sos grecesc este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $1.9 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, măsline kalamatan, inele de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Salată Hearts of Romaine cu sos cremos de soia, Inimi Romaine cu pansament Miso-muștar, și Inimi Romaine Cu Sos De Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dintre inimile romaine în jumătate, lăsând capătul tulpinii intact, astfel încât frunzele să rămână împreună. Acoperiți fiecare cu câteva inele de ceapă și așezați 5 măsline într-o grămadă mică pe fiecare farfurie.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, sucul de lămâie, oregano, sare și piper.
Stropiți puțin pansament peste fiecare jumătate de salată și serviți.