Inimile ciocolata nuc ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr brun, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Inimi De Covrig De Ciocolată, și Inimi Festive De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați untul și zahărul brun. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește timp de 15 minute. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
3
Combinați făina, cacao și sarea; se adaugă la amestecul de unt. Îndoiți nucile. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 1/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Tăiați cu un 3-in înfăinat. tăietor de prăjituri în formă de inimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
6
Loc 1 în. în afară pe foi de copt negreșite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Se coace la 350 la 9-10 minute sau până când marginile sunt ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
9
Pentru topping, într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; se amestecă până se omogenizează. Scufundați jumătate din fiecare inimă în amestec de ciocolată; lăsați excesul să se scurgă. Scufundați marginile părții scufundate în nuci măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Scurtarea
Ciocolata
Nuci
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
10
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se fixează.