Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos
Ingredientul Secret (nucă de cocos): Budinca dublă de orez cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 399 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, fasole de vanilie, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Veggie Red Coconut Curry, Trufe sănătoase de nucă de cocos (cu un ingredient secret!), și Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Creveți Crocanți Pina Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul și 3 căni de apă într-o oală medie. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe orezul până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Se scurge într-o strecurătoare cu plasă fină.
Puneți orezul înapoi în oală cu laptele de cocos, zahărul, sarea și nuca de cocos uscată. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Adăugați semințele și păstăia la orez. Gatiti la foc mic, neacoperit, pana se ingroasa: 40 de minute. Opriți focul și amestecați crema.
Scoateți păstaia de vanilie și aruncați-o.
Puneți budinca în 6 feluri de mâncare și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Puneți o tigaie largă de saut la foc mediu și adăugați restul de 6 linguri de nucă de cocos uscată. Prăjiți nuca de cocos, amestecând des, până când este doar aurie, dar nu maro—mai puțin de 90 de secunde. Scoateți imediat din tigaie pentru a nu arde și presărați peste căni de budincă de orez.