Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar

Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 141 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, chervil, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 212 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar, Ingredientul Secret (Muștar Dijon): Moules Dijonnaise, și Salată de fasole verde cu vinetă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fiert, sărați apa și albiți vârfurile de haricot până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
Puneți oala la loc la foc mediu-mic și, odată ce oala este uscată, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați șalotele și saut-ul, amestecând des, până când sunt moi și parfumate, dar nu aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați oțetul, muștarul și piperul negru. Se amestecă pentru a încorpora toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Adăugați haricots verts înapoi la durere și aruncați cu vinaigreta caldă. Plăcuți fasolea și acoperiți cu chervilul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
ChervilChervil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista