Ingredientul Secret: Cr Aproxormme fra aprox.Che ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1100 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, șifonadă de frunze de mentă, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fudge Brownies Cu Sirop Auriu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Smoothie-Uri Cu Ingrediente Secrete, și Secretul Meu Ingredient Negrese.
Instrucțiuni
1
Pentru mazărea dulce de primăvară cu șalotă, mentă și CR fra fra fra: aduceți o oală cu apă la fierbere și sărați-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Între timp, saut saut în unt la foc mediu-mic într-o tigaie largă saut saut. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe doar până când șalota este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați mazărea în unt și șalotă și încălziți, permițând evaporarea excesului de apă. Opriți căldura,și se adaugă CR fra FRA și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Pentru mac și brânză: Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o bine. Fierbeți pastele până când sunt doar timide de al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Între timp, într-un castron mare, se amestecă împreună CR aproxormme fra aproxince, dovlecel, toate fontina, Gruy Aproxormre, și cheddar, și jumătate din parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Brânză Fontina
Gruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Se adaugă cimbru și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă până când totul este perfect combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Scurgeți pastele și aruncați bine cu amestecul de CR fra FRA și brânză. Decantați într-un vas de copt cu unt și presărați blatul cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Coaceți 25-30 de minute, până când blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire și garnisiți cu niște cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1
Bateți totul împreună, apoi decantați într-o tigaie. Congelați până la ferm (câteva ore) și serviți cu zmeură și mure.