Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră

Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră
Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă $1.89 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ingredientul Secret (cafea): coaja de ciocolată neagră de fasole Espresso ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole espresso acoperită cu ciocolată, ciocolată, pudră espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ingredientul Secret (cafea): scoici arse cu Espresso Beurre Blanc, Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită, și Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
Topiți 10 uncii de ciocolată în cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând des, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Bateți în pudră de espresso instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament pentru a forma un dreptunghi dur de 7 inci pe 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Așezați vasul înapoi pe cazanul dublu și adăugați restul de 2 uncii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Apăsați ușor boabele espresso tocate în dreptunghi de ciocolată pe pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Se toarnă restul de 2 uncii de ciocolată topită deasupra, răspândind uniform cu spatula de silicon. Se lasă să stea la frigider pentru a se întări timp de 2 ore. Rupeți în cioburi cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista