Inghetata Cu Budinca De Banane

Inghetata Cu Budinca De Banane
Această rețetă servește 2. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 692 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de napolitane de vanilie, bici rece, lapte gal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Batoane De Înghețată Bananan Congelate, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată / Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista