Inele de susan (Spania) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 40 și costă 19 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, semințe de susan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume De Vară (Spania), Trei orașe din Spania Cheesecake, și Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. aliniați 2 foi de copt cu covorașe din silicon sau pergament sau acoperiți-le cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Bateți ouăle și gălbenușurile cu zahărul într-un bol mare cu un mixer electric până când sunt foarte ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți în tahini, ulei și vanilie. Se amestecă amestecul de făină până se combină pentru a face un aluat moale. Acoperiți aluatul și lăsați-l deoparte timp de 5 minute înainte de a se forma în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Tahini
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De Ciuperci
(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Strângeți o bucată de aluat de dimensiuni de nuc și rotiți-o într-o frânghie care are o lungime de aproximativ 5 inci și o grosime de 3/8 inci. (Praf mâinile și pergamentul ușor cu făină dacă aluatul este lipicios.) Prindeți capetele frânghiei împreună pentru a forma un inel. Repetați până când tot aluatul a fost format în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle Albe
1
Puneți semințele de susan pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
2
Bateți albusul de ou și mierea împreună, apoi periați fiecare inel cu amestecul. Apoi, înmuiați imediat inelul în semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Așezați semințele inelelor cu fața în sus, pe foaia de copt pregătită la cel puțin 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți inelele până se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se transferă de pe foaia de copt și se răcește pe rafturile de sârmă.