Inele De Dovleac Ghindă Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Inele de dovlecei ghindă umplute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, unt, amestec de umplutură de pâine de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Inele De Dovleac Ghindă Umplute Cu Quinoa, Inele De Dovleac De Ghindă Prăjite Cu Arțar, și Vanillan și Cardamom-Inele de dovleac cu ghindă glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați dovleceii transversal în felii groase de 1 inch; aranjați într-un singur strat în tigaie de 15x10x1 inch. Topiți 2 Linguri. unt; periați pe felii de dovlecei. Acoperă.
Tăiați untul rămas în bucăți mici; așezați într-un castron mediu.
Scurgeți ananasul, rezervând separat ananasul și sucul.
Adăugați suficientă apă fierbinte în sucul de ananas rezervat pentru a măsura 1-1/2 căni.
Se adaugă în amestecul de ananas; se amestecă până se topește untul.
Adăugați amestecul de umplutură, ananasul, nucile, stafidele, ceapa și piperul; se amestecă până se umezește. Lingurați uniform peste feliile de dovlecei.
Coaceți 20 min. sau până când dovlecelul este fraged și amestecul de umplutură este încălzit.