Inel de gelatină cu bile de brânză cremă
Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., inelul de gelatină cu bile de brânză cremă ar putea fi un remarcabil fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, nuci măcinate, gelatină de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Gelatină De Crăciun, Inel De Gelatină De Zmeură, și Inel De Gelatină Sangria.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă sosul de afine până se omogenizează bine.
Se toarnă într-o matriță inelară cu 6 căni acoperită cu spray de gătit; refrigerați peste noapte sau până când este ferm.
Rulați crema de brânză în 3/4-in. bile; strat cu nuci. Desfaceți gelatina pe un platou de servire; așezați bilele de brânză cremă în centrul inelului.