Inel de cafea cu dovleac
Pumpkin Coffee Ring ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 191 de calorii, 3 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură la preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Taste of Home necesită nuci, ghimbir măcinat, dovleac și apă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Inelul de cafea cu dovleac, inelul de cafea granola și inelul de cafea cu scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1-1/2 cani de făină, 1/4 cană de zahăr, drojdia și sarea. Într-o cratiță, încălziți apa, laptele și untul la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Se bate oul. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Intr-un castron mic, bate crema de branza si zaharul ramas pana se omogenizeaza.
Adăugați dovleacul, scorțișoara, sarea, ghimbirul și nucșoara. Punem aluatul în jos; se intoarce pe o suprafata infainata.
Rotiți într-un 20-in. x 10 inchi. dreptunghi; întindeți amestecul de dovleac până la 1/2 inch de margini.
Se presară cu nuci și stafide.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ungeți aluatul cu gălbenuș de ou.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar. Pentru glazură, combinați zahărul de cofetarie, vanilia și suficient lapte pentru a obține o consistență de stropire.
Stropiți peste inelul cald.