Inel de brânză cu conserve de căpșuni
Inelul de brânză cu conserve de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 499 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână biscuiți, garnituri: nuci pecan, blocuri de brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conserve De Căpșuni, Conserve De Scorțișoară De Căpșuni, și Inelul de jeleu de căpșuni al mamei lui Jeremy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește 15 minute.
Se amestecă împreună maioneza și următoarele 2 ingrediente. Se amestecă nuci pecan și brânză.
Se amestecă amestecul într-o matriță inelară cu 4 căni căptușită cu folie de plastic, cu un centru de 2 1/2 inch. Acoperiți și răciți 2 ore.
Desfaceți inelul de brânză pe un platou de servire. Aruncați folia de plastic. Umpleți centrul inelului cu conserve.
* Brânza Cheddar albă ascuțită poate fi înlocuită.
Patru schimburi pentru conserve de căpșuni.
Serviți oricare dintre aceste amestecuri cu inelul de brânză al lui Ashley pentru o nouă abordare a unui clasic. Vă puteți pregăti și răci cu până la patru zile înainte.
Jeleu de mentă-piper: amestecați împreună 1/2 cană de jeleu de piper și 1 1/2 linguriță. menta proaspătă tocată.
Conserve de busuioc-mure: amestecați împreună 1/2 cană de conserve de mure și 1 1/2 până la 2 lingurițe. busuioc proaspăt tocat.
Conserve de rozmarin-pere: amestecați împreună 1/2 cană de conserve de pere și 1/2 linguriță. rozmarin proaspăt tocat.
Conserve balsamice-căpșuni: aduceți 3/4 cană de oțet balsamic la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 18 până la 20 de minute sau până când se reduce la aproximativ 2 linguri.
Lăsați să se răcească 10 minute. Se amestecă 1 cană de conserve de căpșuni.