Indoneziană creveți sătura cu sos cremos de arahide

Indoneziană creveți sătura cu sos cremos de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții indonezieni cu sos cremos de arahide. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de serrano chile, creveți jumbo, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveti sat cu sos de arahide, Carne de vită satay o lan Indoneziană sate babi, și Cum să gătești: carne de vită satay a Lan Indoneziană sate babi.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 7 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți creveții și ardeiul gras din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
3
Pentru a pregăti sosul, combinați laptele de cocos, untul de arahide, sucul de lămâie și zahărul într-un blender și procesați până se omogenizează. Se amestecă cilantro; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
5
Filetați creveții și ardeiul gras pe fiecare dintre frigarui de 4 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 8 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
7
Se ia de pe foc; stropiți fiecare porție cu 1 lingură de sos de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
8
Se servește cu sosul de arahide rămas și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista