Individuale Infricosator Alb Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza albă înfricoșătoare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 585 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, sare și piper kosher, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Individuală De Pui Alb, Mini Pizza Spooky Spider cu măsline coapte din California, și Pizza Individuală.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Împărțiți aluatul de pizza în 4 bucăți. Lucrând cu o bucată de aluat la un moment dat, rotiți și întindeți pe o suprafață ușor făinată într - un oval de 8 până la 9 inci.
Transferați pe o foaie de copt pregătită și trageți capătul aluatului într-o parte într-un capăt conic pentru a crea o formă fantomă. Repetați cu aluatul rămas, punând 2 fantome pe fiecare foaie de copt. Nu vă faceți griji dacă toate arată ușor diferit - va da personalității fantomelor.
Amestecați uleiul și usturoiul împreună într-un bol mic și periați uniform peste cele 4 fantome; presărați cu un total de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți până când crustele sunt aurii și setate, 10 până la 12 minute, rotind tigăile de sus în jos la jumătatea timpului de coacere.
Amestecați ricotta, parmezanul și condimentul Italian împreună într-un bol mic și întindeți-le peste fantome, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inci de margine.
Se presară cu mozzarella și se întoarce la cuptor până când fantomele sunt fierbinți și brânza s-a topit, încă aproximativ 5 minute.
Puneți 2 bucăți de măsline pe fiecare fantomă pentru ochi și1 bucată pe fiecare pentru o gură.
Transferați fantomele pe farfurii individuale și serviți.