Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Indian Split-Pean și supa de legume. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. Un amestec de chimen măcinat, sare, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Legume Cu Mazăre Împărțită, Supă Consistentă De Mazăre Despicată De Legume, și Supă de coajă despicată fumurie și legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți spanacul din congelator. Într-o cratiță medie, combinați mazărea despicată, 3 căni de apă, bucata de ghimbir netopită și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, amestecând frecvent, până când mazărea despicată este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a împiedica mazărea să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Între timp, într-o oală mare, topiți untul la foc moderat. Se amestecă ghimbirul tocat, jalapeo, turmeric, coriandru, chimen, morcovi, cartofi și restul de 1 1/4 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Turmeric
Grăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați restul de 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt aproape fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă spanacul și se fierbe 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți întreaga bucată de ghimbir din mazărea despicată gătită și apoi amestecați mazărea despicată în supă. Fierbeți supa timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Divizată Gătită
Mazăre împărțită
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
6
Recomandare de vin: un Beaujolais simplu, direct, Fructat va face un acompaniament fin acestei supe. Aromele sale vii de cireșe și fructe de pădure vor contrasta și vor evidenția, nu vor concura cu pământul felului de mâncare.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.