Indian Sabji
Indian Sabji necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 163 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, ulei de canolan, pulbere de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Conopida indiană "Sabji" cu mazăre și morcovi, Legume Mixte Indiene Rapide Și Sănătoase "Sabji", și Okra Cu Nucă De Cocos (Masala Bhindi Sabji) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-un wok la foc mediu. Gatiti si amestecati semintele de chimen si mustar in uleiul incins pana cand incep sa danseze, 1-2 minute.
Adăugați coriandru, turmeric și piper cayenne; gătiți aproximativ 1 minut.
Se amestecă varza, cartofii, pasta de ghimbir-usturoi și sarea în amestecul de condimente; se amestecă pentru a acoperi.
Turnați suficientă apă în wok pentru a aburi legumele; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă după cum este necesar, până când cartofii și varza sunt foarte fragede, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din căldură; presărați legumele cu cilantro.