India Pale Ale Caramel Porumb

India Pale Ale Caramel Porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? India Pale Ale Caramel porumb ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caju, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați India Pale Ale Risotto Rețetă, Aragaz Lent Pale Ale Porumb Dip, și Porumb prăjite, Pale Ale și de nucă de Cocos Curry Supa cu Brûléed Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.tapetați două tigăi de 15x10x1 inci cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, așezați floricele și caju; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În cratița de 2 litri, încălziți ale la foc mediu, frecvent, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă în pahar de măsurare a lichidului pentru a confirma măsura.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Adăugați înapoi în cratiță. Se amestecă zahărul brun, siropul și untul. Gatiti la foc mediu pana la bule in jurul marginilor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropos.
7
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă garam masala și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se toarnă peste amestecul de floricele în castron; aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Răspândiți amestecul de popcorn în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, pentru a carameliza amestecul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista