India Pale Ale Caramel Porumb

India Pale Ale Caramel Porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? India Pale Ale Caramel porumb ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caju, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați India Pale Ale Risotto Rețetă, Aragaz Lent Pale Ale Porumb Dip, și Porumb prăjite, Pale Ale și de nucă de Cocos Curry Supa cu Brûléed Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.tapetați două tigăi de 15x10x1 inci cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, așezați floricele și caju; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În cratița de 2 litri, încălziți ale la foc mediu, frecvent, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se toarnă în pahar de măsurare a lichidului pentru a confirma măsura.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Adăugați înapoi în cratiță. Se amestecă zahărul brun, siropul și untul. Gatiti la foc mediu pana la bule in jurul marginilor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropos.
7
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă garam masala și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se toarnă peste amestecul de floricele în castron; aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Răspândiți amestecul de popcorn în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Coaceți 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, pentru a carameliza amestecul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista