Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr

Garnet igname cu sirop de arțar Blis și arțar-zahăr Streusel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină universală, sirop de arțar blis, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr, Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr, și Igname De Granat Cu Sirop De Arțar, Nuci Și Stafide Brandiate.
Instrucțiuni
Unt de copt de sticlă de 13x9x2 inchfel de mâncare. Cojiți ignamele; tăiați capetele de 1 inch. Coarselygrate suficient de yam se termină pentru a măsura 1/2 cană; pus deoparte pentru streusel. Aruncați restulse termină.
Tăiați ignamele întregi rămase în runde groase de 1/3 inch. Aranjați rundele de ignam în 4 rânduri suprapuse pe lungime în vasul de coacere pregătit.
Aduceți 1/2 cană de apă, sirop de arțar,unt și oțet de cidru pentru a fierbe într-o cratiță mică.Se amestecă 1 linguriță de sare grosieră și 3/4 lingurițăpiper.
Se toarnă amestecul de sirop de arțar overyams. Acoperiți bine vasul de copt cu folie.
Se amestecă primele 4 ingredienteîn castron mic.
Adăugați unt topit și frecațicu vârful degetelor până se formează aglomerări umede.
Se amestecă în 1/2 cană rezervată rasă yams.DO înainte: igname și streusel pot fifăcut cu 6 ore înainte. Acoperiți separatși la frigider.
Lăsați ignamele să stea la camerătemperatura cu 1 oră înainte de coacere.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți yamsacoperit până aproape fraged, aproximativ 40 de minute. Creșteți temperatura cuptorului până la400.
Presărați streusel peste și coaceți până când ignamele sunt foarte fragede și streusel este auriu și ușor crocant, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele naturalfoods.