Ignamele cu frecare de condimente prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 434 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pudră de chili din california, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Igname cu condimente prăjite freca, Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, și Igname caramelizate cu bezele prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți cartofii dulci într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă zahărul brun și sucul de lămâie. Când zahărul este complet topit, amestecați frecarea condimentelor prăjite și sarea cenușie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Condimente Uscate Freca
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul peste cartofii dulci. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
5
Aranjați cartofii dulci într-un vas de copt, tăiați cu fața în sus. Cu spatula de cauciuc, răzuiți tot amestecul de unt și condimente deasupra cartofilor dulci, apoi adăugați o stropire de condimente prăjite deasupra fiecăruia. Se acoperă cu folie și se coace la 375 de grade F până se străpunge ușor cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Condimente Uscate Freca
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
Folie De Aluminiu
6
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare, adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci. Puneți într-un blender cu pudra de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform. Dacă aveți o moară mică de condimente sau o râșniță de cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fenicul, coriandrul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe întregi De Coriandru
Praf De Chili
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Coriandru
Scorțișoară
Cafea
Fenicul
Piper
Condimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
7
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase.