Igname cu condimente prăjite freca

Igname cu condimente prăjite freca
Ignamele cu frecare de condimente prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 434 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pudră de chili din california, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Igname cu condimente prăjite freca, Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, și Igname caramelizate cu bezele prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii dulci într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă zahărul brun și sucul de lămâie. Când zahărul este complet topit, amestecați frecarea condimentelor prăjite și sarea cenușie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul peste cartofii dulci. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
5
Aranjați cartofii dulci într-un vas de copt, tăiați cu fața în sus. Cu spatula de cauciuc, răzuiți tot amestecul de unt și condimente deasupra cartofilor dulci, apoi adăugați o stropire de condimente prăjite deasupra fiecăruia. Se acoperă cu folie și se coace la 375 de grade F până se străpunge ușor cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare, adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci. Puneți într-un blender cu pudra de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform. Dacă aveți o moară mică de condimente sau o râșniță de cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fenicul, coriandrul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Praf De ChiliPraf De Chili
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Boabe De PiperBoabe De Piper
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
CafeaCafea
FeniculFenicul
PiperPiper
CondimenteCondimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
7
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista